Conferinta regionala de diseminare Timis PDF 
Article Index
Conferinta regionala de diseminare Timis
Page 2
Page 3
All Pages

CONFERINTA de DISEMINARE a PROIECTULUI D.A.R.M.A. – regiunea VEST


In data de 28 martie 2013 cu începere de la ora 11:30, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara – Sala Mureș, din Str. Eroii de la Tisa Nr.22, a avut loc Conferinta de diseminare a proiectului „Dezvoltare Antreprenoriala si Relationare în Mediul de Afaceri – D.A.R.M.A.” finantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 si implementat de Camera de Comert Industrie si Agricultura Botosani în parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Bacau, Camera de Comert si Industrie Suceava, Camera de Comert Industrie si Agricultura Vrancea si Asociatia pentru Integrare si Dezvoltare Comunitara INDECO din Iasi.

Proiectul îsi propune dezvoltarea abilitatii managerilor si angajatilor din IMM –uri si a persoanelor care doresc sa dezvolte o afacere pe baza unui program de educatie antreprenoriala si manageriala.

Obiectivele specifice sunt: Crearea unei retele mobile de puncte de sustinere si stimulare directa a antreprenorilor locali; Îmbunatatirea calificarilor managerilor, ale femeilor manager si ale angajatilor prin cursuri autorizate; Dezvoltarea antreprenoriala prin servicii suport de consultanta si Integrarea inovarii în firme prin introducerea programelor de formare profesionala de formatori si coaching.

Sustinerea dezvoltarii antreprenoriale prin furnizarea serviciilor suport va conduce la cresterea numarului si competitivitatii întreprinderilor din judetele partenere, reteaua mobila din fiecare judet constituind liantul în vederea constientizarii si implementarii de metode moderne si inovative în mediul managerial si în cultura antreprenoriala din cele doua regiuni de dezvoltare în care va fi implementat proiectul.

Furnizarea pachetelor educationale de dezvoltare antreprenoriala si administrarea  afacerilor va duce la cresterea nivelului educativ si de pregatire profesionala cu certificare a competentelor dobândite, promovând cele mai bune practici si metode moderne si inovative de management strategic al resurselor umane.

Aceasta actiune încearca sa aduca la cunostinta întreprinzatorilor si a autoritatlor din regiunea Vest rezultatele proiectului, promovând cele mai bune practici si metode moderne si inovative de management strategic al resurselor umane. 

Mai multe informatii despre program/ proiect se pot obtine consultând urmatoarele pagini web: www.proiectdarma.ro, www.fseromania.ro, www.fsenordest.ro.
 

Vizitatori site

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi355
mod_vvisit_counterIeri433
mod_vvisit_counterAceasta saptamana1190
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta2389
mod_vvisit_counterLuna aceasta10997
mod_vvisit_counterLuna trecuta15115
mod_vvisit_counterToata perioada433164

We have: 9 guests online
IP-ul tau:: 54.163.213.149
 , 

Abonare newsletter

Proiect D.A.R.M.A. -...

DEZVOLTARE ANTREPRENORIALĂ ŞI RELAŢIONARE ÎN MEDIUL DE AFACERI D.A.R.M.A. Axa prioritară 3 „Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”Domeniu major de...

Read more...

Obiective si rezultate

Obiectivul proiectului: Dezvoltarea abilităţii managerilor şi angajaţilor din IMM –uri şi a persoanelor care doresc să dezvolte o afacere pe baza unui program de educaţie antreprenorială...

Read more...

Activitati

Susţinerea dezvoltării antreprenoriale prin furnizarea serviciilor suport va conduce la creşterea numărului şi competitivităţii întreprinderilor din judeţele partenere, reţeaua mobilă din...

Read more...

Parteneri Proiect


 • C.C.I.A. BOTOSANI (beneficiar proiect)

  Botosani, str. Dragoş Vodă Nr. 13, Tel.: 0231 513630, Fax: 0231 517532, E-mail: secretariat@cciabt.ro

  Website

 • C.C.I. SUCEAVA 

  Suceava, Str. Universitatii, Nr. 15-17, Tel.: 0230 521 506, Fax: 0230 520 099, E-mail: cci@ccisv.ro

  Website

 • C.C.I. BACAU 

  Bacau, Strada Libertatii, Nr. 1, Tel: 0234 570010, Fax: 0234 571070, E-mail: ccibc@ccibc.ro

  Website

 • C.C.I.A. VRANCEA 

  Focsani, Str. Cuza Voda Nr. 14, tel./fax: 0237-213.210, E-mail: info@ccia-vrancea.ro

  Website

 • Asociația pentru Integrare și Dezvoltare Comunitară - INDECO IASI 

  Iasi, Str. 14 Decembrie 1989 nr.2B et.2, Tel.: 0232 258653

  Website